Ilmapallokeskus

”Pantherlinen kanssa kommunikointi on suoraa, rehellistä ja aina ratkaisuhakuista”

Ilmapallokeskus 🖤 Pantherline

”Luotettavuus sopimuslogistiikan perustehtävissä, kommunikointi, ajallinen ja laadullinen onnistuminen sekä kilpailukykyinen hinta tekevät Pantherlinesta ykkösratkaisun”. Jaakko Viitala, Ilmapallokeskus

Ilmapallokeskuksen yhteistyö Pantherlinen kanssa alkoi kesällä 2022. Tuolloin osittain koronapandemian vuoksi korkealle nousseet varastoarvot ja tilakapasiteetin vähyys saivat Ilmapallokeskuksen Jaakko Viitalan ottamaan yhteyttä Pantherlineen.

Alkuun pyysimme bufferivarastoa Pantherlinelta. Tämä järjestyi sopuisaan hintaan kuljetuksineen. Pian tuli tarvetta myös erillisille asiakaskohteiden keikoille, joihin oli haastavaa löytää toimivaa ja varmaa palvelua. Yhteydenotto ja avun pyytäminen oli helppoa, sillä aiemmat kokemukset yrityksestä olivat hyvät. Ensikosketus Pantherlineen tapahtui jo aikaisemmassa työssäni kesällä 2020.

Ilmapallokeskus tuottaa elämyksiä, tuotteita ja palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Tuotteita toimitetaan esimerkiksi Juhlamaailmaan ja tukkuketjuille. Ilmapallokeskus toteuttaa myös kauppakeskusten ja erilaisten tapahtumien somistuksia.

Aikataulutus onnistuu aina Pantherlinen kanssa

Jaakko Viitala kertoo Pantherlinen joustavasta palvelumallista:

Jos tavara on menossa hieman erikoisempaan kohteeseen, esimerkiksi vasta rakenteilla olevaan myymälään tai jos ajankohta on haastava – ongelmaa ei koskaan ole ollut Pantherlinen kanssa. Aiemmin on ollut haastavaa löytää yritystä, joka pystyisi palvelemaan näin joustavasti ja ratkaisukeskeisesti.

”Pantherlinen kanssa kommunikointi on suoraa, rehellistä ja aina ratkaisuhakuista”

Pantherlinelta saa kokonaisuuden kannalta toimivimman kuljetus- ja varastointipalvelun

Jaakko Viitala kertoo esimerkin siitä, miten Ilmapallokeskus sai apua Pantherlinelta AKT:n lakon aikana:

Tampereen Ratinan Juhlamaailman myymälässä oli asiakasnoutoja sovittu eli kuorma piti saada lähtemään. Viikon 7 lopulla oli tiedossa, että isolla postilla tavara olisi jäänyt terminaaliin ja neljän rullakon lähetykselle piti löytää kuljetus.
Soitin Pantherlinen Samille, että miten onnistuisi ja sain kilpailukykyisen tarjouksen saman tien.

Aamujakelu onnistui 7:30 – 9:00 aikaikkunaan.

Tämä oli ensimmäinen kerta, jossa jo ensimmäinen kauppakeskusjakelu suoritetaan uuden kuljetusliikkeen puolelta niin, että myymäläpäällikkö välittää kiitokset! Eli tämä hoitui todella hienosti ja juuri niin kuin suunniteltiin.

Pantherlinen kanssa viestiminen on mutkatonta, suoraa ja nopeaa

Viestintä Pantherlinen kanssa on erittäin mutkatonta, suoraa ja nopeaa. Vaikka tykkäänkin puhumisesta, tykkään myös siitä, että asiat hoituvat sujuvasti. Mitä tahansa on mielen päällä, vastauksen saa varmasti. Mitä kanavaa milloinkin käytetään, kommunikointi on helppoa, Jaakko Viitala kertoo.

En tiedä mitä taikaa on tiedonkulussa ja vuorovaikutuksessa heillä, koska tuntuu, että kenen kanssa tahansa Pantherlinelta on tekemisissä, kaikki tietävät mitä tekevät ja mitä on sovittu, hän jatkaa.

Suurin ostopäätökseen vaikuttava tekijä oli se, että Jaakko Viitala koki kommunikaation heti ensimmäisellä kerralla selkeäksi ja palvelun hyväksi. Silloinen kuljetuskumppani esitti kovia hinnankorotuspaineita, toimintaympäristön muutoksiin vedoten.

Otin yhteyttä muutamaan toimijaan, eli kilpailutin varastointi- ja kuljetuspalveluita. Pantherline nousi pisteytyksessä kärkeen sillä, että hinnat itseasiassa laskivat edelliseen palveluntarjoajaan nähden. Prosessi käytiin yhdessä läpi fiksusti ja saimme heti reaaliaikaisen seurannan. Tuolloin ajattelin, että miksi en ole aiemmin törmännyt yritykseen.
Luotettavuus, se on ollut alusta saakka ja sen takia yhteistyö jatkuu, Jaakko Viitala kertoo.

”Parasta Pantherlinessa on ratkaisujen tuottaminen ja niiden nopeus”

Jaakko Viitala kertoo Pantherlinen olevan hinnoittelumalliltaan erittäin kilpailukykyinen ja selkeä:

Koen palvelun olevan edullinen ja laadukas. Tietyllä lailla sellainen, että jos pyydän jotain ihan hullua, Sami osaa tosi nopeasti laskea kustannukset ja tarvittaessa ehdottaa fiksumpaa ratkaisua, jolla palvelutasosta ei siltikään tarvitse tinkiä.
Tuotteet ja palvelut on hinnoiteltu kustannusperusteisesti. Tykkään siitä, että tiedän tasan tarkkaan kustannukset, eikä lasku sisällä piilokustannuksia. Ei lisämaksuja, extroja tai palvelumaksua.

Ilmapallokeskuksen ja Pantherlinen yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

Ilmapallokeskuksen ja Pantherlinen yhteistyö tulee Jaakko Viitalan mukaan jatkumaan myös tulevaisuudessa:

Yhteistyö on edelleen voimassa ja tuntuu että lisääntyy eli tulemme syventämään sitä.
Pantherline on kasvanut vuosien saatossa. Koko organisaatiossa on saatu säilytettyä samat arvot, joilla palvelua tuotetaan. Ollaanpa me mistä tahansa yhteydessä Samiin, Valtteriin, Esaan tai kehen hyvänsä, ammattimaista palvelua saadaan. On ollut ilo katsoa miten Pantherline kasvaa, mutta säilyttää saman ketteryyden.

Tyytyväisen asiakkaan suusta ei saa rakentavaa palautetta:

Koko henkilökunta on kuljetusalan ammattilaisia. Jos tarvitset hyvän tekijän ja luotettavan logistiikan kumppanin, ei muuta kuin yhteyttä. Pantherlinella tehdään selkeästi töitä rakkaudesta lajiin, Jaakko Viitala päättää.

Pantherline palvelut

KOTIMAAN KULJETUKSET &
PIKATOIMITUS

KONSULTOINTI
-PALVELUT

STARTUP
-KONSULTOINTI

ADR / VAK
TURVALLISUUS
-NEUVONANTAJA

KULJETUSDOKUMENTIT

Seuraa sosiaalisessa mediassa