PALVELUT

Kuljetamme lähetyksesi kaikkialla kotimaassa.
Verkostomme palvelee yrityksiä, jotka haluavat käyttää asiantuntijoidensa resurssit liiketoiminnan kasvattamiseen antaen kuljetukset osaaviin käsiin.

KOTIMAAN KULJETUKSET

Pantherline Oy tarjoaa kuljetuspalvelut koko Suomessa.

On kuljetuksen lähtöpaikka Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Lappeenranta tai mikä osoite vain Suomessa, räätälöimme teille sopivan ratkaisun.
Vastaamme lähes valon nopeudella!

TÄSMÄKULJETUKSET
&
PIKATOIMITUS

Tilaa pikatoimitus, kun tavaralla on kiire. Tarjoamme kuljetuspalvelun vain Sinun lähetyksellesi. Meiltä saa ratkaisuesityksen nopeasti, kirjoita muutama sana ja olet askeleen pidemmällä!

KONSULTOINTIPALVELUT

Kuljetuspalvelut eivät toimi? Kuljetuskustannukset karkaavat käsistä?
Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteenne ja tarjoamme ratkaisun!

STARTUP – KONSULTOINTI

Konsultoimme startup – yrityksiä, kotimaan kuljetusten ja varastoinnin saralla. Veloitamme vain tehdystä työstä, olemme aktiivinen kumppani.
Opastamme aloittavaa yritystä valitsemaan toimittajia ja annamme kokemuksemme käyttöönne.

ADR / VAK – TURVALLISUUSNEUVONANTAJA

ADR / VAK – TURVALLISUUS-NEUVONANTAJA

Tarjoamme ADR / VAK – turvallisuusneuvonantaja palvelua kotimaan tieliikennettä harjoittaville kuljetusyrityksille ulkoistettuna asiantuntijapalveluna.

Palvelupakettimme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti yrityksen vaarallisten aineiden kuljetusten volyymien ja osaamistaustojen mukaan.

Pyydä tarjous! Nopeimmin saat vastauksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@pantherline.fi kertomalla vapaamuotoisesti tilanteestanne.

Lisätietoa VAK-turvallisuusneuvonantajan nimeämisvelvollisuudesta:
https://www.traficom.fi/fi/liikenne/tieliikenne/vak-turvallisuusneuvonantaja

Tarjoamme ADR / VAK – turvallisuusneuvonantaja palvelua seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Tampere, Turku, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Porvoo, Kerava, Järvenpää, Hämeenlinna, Lohja, Kauniainen, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Imatra, Oulu, Rovaniemi, Kemi ja Tornio.